Sälja

För att kunna sälja genom Östra Grevie Auktioner måste du först registrera dig som kund hos oss genom att gå in på Mina sidor och sedan ”skapa konto”.
Klicka här för att registrera dig>>
Uppge alltid kundnummer vid inlämning så att objekten registreras rätt under ditt konto.

Gods till försäljning lämnas in på plats i lokalen, ring och förhandsboka tid. Inlämning sker på onsdagar och torsdagar kl. 18.00-19.00. Behöver du hjälp med hämtning så tillkommer en kostnad för utlägg (körersättning, ev hyra av släp) och arbetskostnad (300 kr/tim).

Har ni objekt och är osäkra på om det går att sälja, så hör av er eller maila in bilder så tittar vi på det. Vi kan även komma och titta på det som ni vill sälja i mån av tid.

Reservationspris/bevakningsbud

Detta finns inte på Östra Grevie Auktioner!

MEN du kan köpa ett högre utgångspris för en kostnad av 30 kr per objekt. I annat läggs objektet ut 100 kr i utgångspris.

Köp nu!

Om du vill ge möjlighet för köparen att göra en snabb affär och du som säljare kan få snabbare betalt så kan du välja att sätta ett köp nu-pris. Om inte köparen är beredd att betala köp nu-priset så ligger objektet kvar i den vanliga auktionen.

Objekten ligger ute på hemsidan minst en vecka innan auktionen, vilket också är sista inlämningstid. Lämnar du in efter detta så hamnar ditt objekt i nästkommande auktion.

Vid försäljning tillkommer en säljavgift på 20% av säljsumman + 10 kr i slagavgift. Ex. säljs ditt föremål för 500 kr så tar Östra Grevie 100 kr i provision + 10 kr i slagavgift. De låga avgifterna genererar högre bud och därför mer pengar till säljaren.

Osålda objekt kan vara med i nästkommande auktion om detta önskas. I annat fall skall de hämtas inom 7 dagar, därefter ansvaras ej för objekten.
Vid eventuella driftsproblem förlängs den aktuella dagens auktion.

Annons