Om

Östra Grevie Auktioner är en nätauktionsfirma som erbjuder prylar för den design- och inredningsintresserade. Vi hjälper dig med att sälja dina saker på nätet. Är du trött på att annonsera och sköta säljprocessen själv kan du lämna in dina prylar till oss. Vi sköter visning av objekt, fotografering, budgivning på vår egen nätauktion och slutligen fakturering och leverans. Hur mycket du som lämnar in saker får i provision kan du läsa om på vår sajt.

Som köpare av våra auktionsobjekt kan du lita på att bilder och beskrivning stämmer överens med bilderna på auktionssajten. Du är även garanterad en säker och smidig betalning genom antingen faktura, swish eller kontakter. Vi tror att du gillar second hand och kanske designers som Stig Lindberg, Ulrica Hydman-Vallien, Lisa Larson, Gynning design, Iittala, Oiva Toikka, Upsala-Ekeby, Alvar Aalto, Orrefors, Gustavsberg, Gunnar Hansson, Rörstrand, Blå blomst, Monica Backström, Arabia, Marimekko, Björn Wiinblad, Carl Zeiss, Johansfors glasbruk med mera.

Insamling av personuppgifter kan ske genom överföring av kundregister i samband med verksamhets- eller företagsöverlåtelser.

 

Annons